29 d’agost del 2021

SECCIONS DE CINEMA 064: "La dona que va fugir"



El setembre s'acosta i tot torna. Força coses que ens venen no seran gaire agradables comparant-ho amb el període vacacional, però a El Cinema de Hollywood sempre procurem que el que aportem sigui motiu d'interès en positiu. I com ens caracteritza des de fa un temps ençà, la incorporació dels podcasts d'Empanada Cultural resulten una aportació de primer nivell perquè estan fets amb cura i passió. A més, sabem que l'Adriano Calero és un mestre alhora de convidar-nos a descobrir trajectòries de realitzadors que surten del circuit comercial i ens embadaleixen amb el seu tractament argumental, posada en escena i repercussió discursiva.

Aquest és el cas del cineasta que ens porta avui: el sud-coreà Hong Sang-Soo. Un dels seus treballs més recents es La Dona que va Fugir (Domangchin Yeoja, 2020), però l'Adriano construeix una peça on analitza globalment el camí creatiu de Sang-soo. No us el perdeu perquè estic convençut que us farà transitar per territoris força desconeguts però alhora del tot apassionants.

Una altra dada important per a tots aquells que vulgueu sondejar més en la filmografia de Hong Sang-Soo: la plataforma Filmin ofereix els títols més rellevants d'aquest realitzador a partir de l'1 de setembre.