7 de setembre del 2021

Shang-Chi i la Llegenda dels Deu Anells: crítica des de Hollywood


Marvel Studios, amb Kevin Feige al capdavant, busca ampliar horitzons continuadament per així garantir que la seva espectacular trajectòria comercial, que ja compta amb 25 pel·lícules estrenades al llarg de 13 anys, es mantingui ferma en els temps futurs.

Un dels objectius de la seva Fase 4 és presentar nous personatges que puguin, amb el pas del temps, esdevenir noves referències del seu univers cinematogràfic i potencials integrants de les pel·lícules d'equip que, de ben segur, Feige, Victoria Alonso i Louis d'Esposito ja tenen al cap.

Amb aquesta idea força, se'ns presenta un dels nous personatges de la galeria de la Casa de les Idees: Shang-Chi. Sense perdre mai de vista el context cinematogràfic ja consolidat, el Marvel Cinematic Universe incorpora una figura que serà rellevant en el futur tenint en compte la potència amb què ha irromput en el panorama del cinema de superherois.

Per saber-ne molt més d'aquesta Shang-Chi i la Llegenda dels Deu Anells, hem considerat oportú comptar amb les reflexions del nostre col·lega i amic Nestor Bentancor. Compartim doncs la seva crítica SENSE SPOILERS d'una cinta que ell va poder veure a la premiere mundial celebrada el passat 16 d'agost a dos emblemàtics cinemes que es troben a banda i banda de Hollywood Blvd: el Grauman's Chinese Theatre i El Capitan Theatre.

Us deixo amb la vídeo-crítica. Veureu que les seves impressions us definiran molt bé els trets fonamentals de la pel·lícula i així podreu esvair dubtes en el cas que no tingueu clar fer una visita al cinema per gaudir-la.

Us recordo que Nestor Bentancor és un referent llatí en el camp de la informació sobre la meca del cinema. Acumula un incipient bagatge en coneixement de la indústria i també en cobertura d'estrenes i entrevistes a intèrprets i directors. Us convido a seguir-lo a Twitter i, per suposat, al seu magnífic canal de Youtube.