28 de juny del 2022

SECCIONS DE CINEMA 074: "Memoria"



Memoria, del tailandès Apichatpong Weerasethakul, es va alçar amb el Premi del Jurat al Festival de Cannes 2021. Essent un realitzador profundament espiritual i enormement ritualista pel que fa a l'expressió de la seva essència cultural, protagonitza ara un gir interessant en traslladar el seu camp d'acció a Colòmbia i oferir-nos una pel·lícula que toca sensibilitats des d'un viatge per allò més ocult, abraçant-se sense amagar-se en algunes de les constants del cinema fantàstic.

Adriano Calero, sempre atent a les produccions de realitzadors asiàtics, ens porta la seva reflexió profunda i rigorosa entorn el film Memoria i desgrana, amb particular amenitat, els trets distintius d'un film que compta amb la sempre meravellosa Tilda Swinton com a protagonista.

No us perdeu, doncs, aquesta nova entrega d'anàlisi cinèfila al podcast Empanada Cultural. L'adjuntem, a continuació, i podem garantir-vos que us interessarà i us convidarà a descobrir unes cinematografies on sempre hi trobem flaires d'expressió cinematogràfica que, a vegades, semblen perdudes.